Scroll Top

Stategi af forsvar

Stategi af forsvar

Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for en forbrydelse er det vigtigt, at du hurtigst muligt får kontakt til forsvarsadvokat, som kan lægge den rigtige strategi for dig og din sag.

Erfaren forsvarsadvokat
Nu kunne man tro, at du bare skal vælge en advokat til din sag, idet advokater har kendskab til alle sagsområder. Men sådan forholder det sig ikke. I dag er der flere og komplekse love end tidligere, hvorfor advokater i stigende grad vælger at specialiserer sig.

Det anbefales derfor, at du vælger en erfaren forsvarsadvokat eller en forsvarsadvokat, der har specialiseret sig inden for det område, som du er sigtet eller tiltalt for.

En erfaren forsvarsadvokat, kan hjælpe dig med at tilrettelægge det stærkest mulige forsvar og kan bistå i forbindelse med afhøring hos politiet og varetagelse af straffesagen i retten.

Hvad kan forsvarsadvokaten
Når du har valgt hvem der skal være din forsvarsadvokat, kan forsvarsadvokaten overvære politiets afhøringer af dig. Forsvarsadvokaten kan i samråd med dig, bede politiet om at foretage efterforskningsskridt, som kan tjene til sagens opklaring, samt få det materiale, som politiet indsamler under efterforskningen udleveret.

Forsvarsadvokaten kan endvidere hjælpe dig med, hvordan du skal forholde dig til en eventuel sigtelse eller tiltale, herunder om det giver menig at udtale sig under afhøringen.

Forsvarsadvokaten er din sikkerhed for, at reglerne for din retssikkerhed overholdes i forbindelse med sagens gang.

Under retssagen vil din forsvarsadvokat have mulighed for at afhøre dig, således at du kan være sikker på, at du får fortalt sagen set fra dit synspunkt. Forsvarsadvokaten får endvidere mulighed for at afhøre vidner, således at de stilles kritiske spørgsmål.

Forsvarsadvokaten sørger for at fremhæve alt det, der taler til din fordel, samt sikre, at reglerne for din retssikkerhed overholdes i forbindelse med sagens gang.

Efter retssag vil din forsvarsadvokat, hvis du dømmes skyldig, sammen med dig vurderer om sagen skal ankes.

KONTAKT

Vi er forsvarsadvokater med kontor i Aalborg, Aarhus, Odense og København,
men kan hjælpe dig overalt i landet, uanset hvor du bor.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 70 70 71 12 for en uforpligtende snak,
så giver vi en vurdering af sagen og af dine muligheder.
Du skal også være velkommen til at skrive til mail info@nikolajsen.nu.

Med os ved din side, er du sikker på et stærkt forsvar fra en specialist i strafferet.