Har du brug for en forsvarsadvokat i Aalborg

Forsvarsadvokat fra Aalborg

Vi er et landsdækkende advokatfirma med speciale i strafferet. Vi har advokatkontor i Aalborg, Aarhus, Odense, og Roskilde, men fører sager over hele landet. Er du forhindret i at komme til os, kommer vi gerne til dig.

Vores kontor i Aalborg er placeret Porsvej 2, 9000 Aalborg

Frit forsvarsvalg
Du har altid ret til en professionel forsvarsadvokat, hvis du er mistænkt og skal til afhøring hos politiet, er blevet sigtet, tiltalt, anhold eller varetægtsfængslet. Du har ret til helt frit at vælge, hvilken forsvarsadvokat du ønsker, skal forsvare dig. Du er ikke forpligtet til at bruge den forsvarsadvokat, du har fået beskikket af retten.

Erfarne og kvalificeret forsvarsadvokater i Aalborg
Vi er et firma med yderst erfarne forsvarsadvokater med speciale i alle typer af straffesager, herunder i narkokriminalitet, tyveri, underslæb, røveri og ungdomskriminalitet.

Vi er højspecialiseret i strafferet og blandt vores forsvarsadvokater er en ekstern lektor i strafferet, en tidligere anklager og vicepolitimester. Vi har således både omfattende praktisk og teoretisk erfaring, og vi har et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder.

Uanset hvilken forbrydelsen du er blevet sigtet eller tiltalt for, kan vi være dig behjælpelig, idet vi har erfaring af elle typer af straffesager. Det gælder uanset om det er et større sagskompleks eller en mindre sag.

Vigtigt med kompetent advokatbistand
Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for et kriminelt forhold, kan det kort sagt vende op og ned på din hele din tilværelse og være af stor konsekvens for dig og din familie. Derfor er det fuldstændig essentielt, at du får rådgivning af en kompetent og erfaren forsvarsadvokat.

I straffesager er det Staten der er modparten. Staten har stærke juridiske ressourcer til rådighed. Det er heldigvis en situation, som de færreste befinder sig i, men de, der gør, har ofte brug for al den hjælp, de kan få. Du skal derfor vælge den bedste forsvarsadvokat til at tale din sag, og som kan give dig de bedste muligheder i din straffesag.

Hvorfor bruge en forsvarsadvokat
En dygtig forsvarsadvokat med speciale i strafferet har indgående kendskab til den særlige procedure, som straffesager behandles efter.

Forsvarsadvokaten er din garant, som sigtet, for et godt forsvar. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt, og skal kun tjene dine interesser. Din forsvarsadvokat mål er, at du skal have den bedst mulige hjælp og støtte, mens politiet efterforsker din sag og at du får det bedste forsvar under retssagen. Herunder sørger din forsvarsadvokat for, at politiets efterforskningsskridt holder sig inden for reglerne, og at politiet også husker at efterforske de sider af sagen, der taler til fordel for dig.
En forsvarsadvokat er en stærk støtte i en rigtig dårlig situation.

Vi tilbyder Aalborgs stærkest forsvar
Når vi optræder som din forsvarsadvokat, sikrer vi, at alt, der taler til din fordel, bliver fremført i sagen. Vi er med dig hele vejen, og vi hjælper med at vurdere, hvordan du skal forholde dig til en sigtelse eller tiltale. Vi giver dig professionel rådgivning, og deltager ved politiets afhøringer og sikrer, at den foregår efter reglerne. Vi kan bede politiet om at få foretaget et efterforskningsskridt, som kan tjene til din frifindelse, og vi sikrer at politiet overholder reglerne, så du får en fair behandling. Under retssagen vil vi have mulighed for at afhøre dig, således at du kan være sikker på, at du får fremlagt sagen set fra dit synspunkt, ligesom vi også har mulighed for at afhøre vidner, og i de forbindelse stille dem kritiske spørgsmål til din fordel. Vi sørger for at fremhæve alt det, der taler til din fordel, ligesom vi sikrer, at reglerne for din retssikkerhed overholdes under sagens gang. Hvis sagen ikke går din vej, vejleder vi dig om, hvorvidt du skal anke dommen.

Med os på din side er du sikret et stærkt forsvar.

Hvad koster en forsvarsadvokat
Når du får en beskikket forsvarsadvokat, betyder det, at forsvarsadvokatens salær, betales af statskassen. Det gælder også, hvis du vælger din egen forsvarsadvokat.

Hvis du bliver dømt, skal du dog selv betale honoraret til din beskikkede forsvarsadvokat som en del af sagens omkostninger. Det er retten, der fastsætter salærets størrelse efter faste takster, uafhængig af hvilken forsvarsadvokat du har valgt. Bliver du frikendt, betaler staten forsvarsadvokatens salær.

 

Hvorfor vælge en forsvarsadvokat fra Aalborg
Vi er din lokale forsvarsadvokat, der har mødt i et utal af sager ved Retten i Aalborg og deltaget i afhøringer hos Nordjyllands Politi på Gården. Efter mange år som forsvarsadvokat i Aalborg kender vi lokalområderne og ved, hvad der rør sig i byen.

Endvidere er det rart at have en forsvarsadvokat i Aalborg, som du nemt og hurtigt kan mødes med. Ved at vælge en lokal forsvarsadvokat, sparer du en masse tid, hvis der skal holdes møder med forsvarsadvokaten.

 

Har du brug for en specialist i strafferet fra Aalborg, skal du ikke tøve med at kontakte os på 70707112 eller info@nikolajsen.nu

KONTAKT

Vi er forsvarsadvokater med kontor i Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde,
men kan hjælpe dig overalt i landet, uanset hvor du bor.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 70 70 71 12 for en uforpligtende snak,
så giver vi en vurdering af sagen og af dine muligheder.
Du skal også være velkommen til at skrive til mail info@nikolajsen.nu.

Med os ved din side, er du sikker på et stærkt forsvar fra en specialist i strafferet.