Scroll Top

Har du brug for en forsvarsadvokat i Aalborg?

Forsvarsadvokat fra Aalborg

Vi er et landsdækkende advokatfirma med speciale i strafferet. Vi har advokatkontor i Aalborg, Aarhus, Odense, og København, men fører sager over hele landet. Er du forhindret i at komme til os, kommer vi gerne til dig.

Vores kontor i Aalborg er placeret Ved Standen 22, 4. th., 9000 Aalborg.

Frit forsvarsvalg
Du har altid ret til en professionel forsvarsadvokat, hvis du er mistænkt og skal til afhøring hos politiet, er blevet sigtet, tiltalt, anhold eller varetægtsfængslet.
Du har ret til helt frit at vælge, hvilken forsvarsadvokat du ønsker, skal forsvare dig. Du er ikke forpligtet til at bruge den forsvarsadvokat, du har fået beskikket af retten.

Erfarne og kvalificeret forsvarsadvokater i Aalborg
Vi er et firma med yderst erfarne forsvarsadvokater med speciale i alle typer af straffesager, herunder i narkokriminalitet, tyveri, underslæb, røveri og ungdomskriminalitet.

Vi er højspecialiseret i strafferet og blandt vores forsvarsadvokater er en ekstern lektor i strafferet, en tidligere anklager og vicepolitimester.

Vi har således både omfattende praktisk og teoretisk erfaring, og vi har et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder.
Uanset hvilken forbrydelsen du er blevet sigtet eller tiltalt for, kan vi være dig behjælpelig, idet vi har erfaring af alle typer af straffesager.
Det gælder uanset, om det er et større sagskompleks eller en mindre sag.

Vigtigt med kompetent advokatbistand
Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for et kriminelt forhold, kan det kort sagt vende op og ned på din hele din tilværelse og være af stor konsekvens for dig og din familie.
Derfor er det fuldstændig essentielt, at du får rådgivning af en kompetent og erfaren forsvarsadvokat.

I straffesager er det Staten der er modparten. Staten har stærke juridiske ressourcer til rådighed. Det er heldigvis en situation, som de færreste befinder sig i,
men de, der gør, har ofte brug for al den hjælp, de kan få. Du skal derfor vælge den bedste forsvarsadvokat til at tale din sag, og som kan give dig de bedste muligheder i din straffesag.

Hvorfor bruge en forsvarsadvokat

En dygtig forsvarsadvokat med speciale i strafferet har indgående kendskab til den særlige procedure, som straffesager behandles efter.

Forsvarsadvokaten er din garant, som sigtet, for et godt forsvar. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt, og skal kun tjene dine interesser.
Din forsvarsadvokat mål er, at du skal have den bedst mulige hjælp og støtte, mens politiet efterforsker din sag og at du får det bedste forsvar under retssagen. Herunder sørger din forsvarsadvokat for,
at politiets efterforskningsskridt holder sig inden for reglerne, og at politiet også husker at efterforske de sider af sagen, der taler til fordel for dig.
En forsvarsadvokat er en stærk støtte i en rigtig dårlig situation.

Vi tilbyder Aalborgs stærkest forsvar
Tillid er altafgørende, når du vælger en forsvarsadvokat. Når vi optræder som din forsvarsadvokat er det med en altid opdateret viden om seneste retspraksis, så vi sikrer din retssikkerhed bedst muligt.

Det er samtidig vores opgave at sikre, at alt i sagen, der taler til din fordel, bliver fremført. Vi er med dig hele vejen, og vi fastlægger den bedste forsvarsstrategi for dig og din sag.
Vi giver dig professionel rådgivning fra start til slut, bistår dig under afhøringer, og sikrer, at den foregår efter reglerne.

Vi kan bede politiet om at få foretaget efterforskningsskridt, som kan tjene til din frifindelse, og vi sikrer, at politiet overholder alle regler, så du får en fair behandling.
Under retssagen vil vi have mulighed for at afhøre dig, så at du kan være sikker på, at du får fremlagt sagen set fra dit synspunkt, ligesom vi også har mulighed for at afhøre vidner, og i den forbindelse stille dem kritiske spørgsmål til din fordel.
Hvis sagen ikke går din vej, vejleder vi dig om, hvorvidt du skal anke dommen.

Med os på din side er du sikret det bedste forsvar.

forsvarsadvokat aalborg

Hvad koster en forsvarsadvokat i Aalborg?
Salæret til forsvareren fastsættes af retten efter faste takster, og det er derfor ikke dyrere at vælge din egen forsvarer frem for at beholde den forsvarer, du automatisk får beskikket af retten.

Hvis du bliver dømt, skal du som udgangspunkt selv betale alle sagens omkostninger. Det offentlige vil i første omgang betale udgifterne til din forsvarer. Du vil dog efterfølgende blive opkrævet beløbet af det offentlige.
Hvis du bliver frifundet, skal du ikke betale udgifterne til din forsvarer. Det offentlige betaler udgifterne.

Hvorfor vælge en forsvarsadvokat fra Aalborg

Som din lokale forsvarsadvokat har vi repræsenteret mange klienter ved Retten i Aalborg og deltaget i afhøringer ved Nordjyllands Politi på Gården.

Med vores mangeårige erfaring i Aalborg er vi dybt forankret i lokalsamfundet og opdateret om byens pulsslag. Det giver tryghed at have en forsvarsadvokat i nærheden, hvor møder kan arrangeres nemt og effektivt. At vælge os som din lokale repræsentant sparer dig for værdifuld tid ved eventuelle konsultationer.

Har du brug for en specialist i strafferet fra Aalborg, skal du ikke tøve med at kontakte os på 70707112 eller info@nikolajsen.nu

KONTAKT

Vi er forsvarsadvokater med kontor i Aalborg, Aarhus, Odense og København,
men kan hjælpe dig overalt i landet, uanset hvor du bor.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 70 70 71 12 for en uforpligtende snak,
så giver vi en vurdering af sagen og af dine muligheder.
Du skal også være velkommen til at skrive til mail info@nikolajsen.nu.

Med os ved din side, er du sikker på et stærkt forsvar fra en specialist i strafferet.