Har du brug for en forsvarsadvokat i Aarhus

Forsvarsadvokat fra Aarhus

Vi er et landsdækkende advokatfirma med speciale i strafferet. Vi har advokatkontor i Aarhus, Aalborg, Odense, og Roskilde, men fører sager over hele landet. Er du forhindret i at komme til os, kommer vi gerne til dig.
Vores kontor i Aarhus er placeret Store Torv 9, 8000 Aarhus

Frit forsvarsvalg
Du har altid ret til en professionel forsvarsadvokat hvis du er mistænkt og skal til afhøring hos politiet, er blevet sigtet, tiltalt, anhold eller varetægtsfængslet. Du har ret til helt frit at vælge hvilken forsvarsadvokat du ønsker skal hjælpe dig. Du er nemlig ikke tvunget til at bruge den forsvarsadvokat du har fået beskikket af retten.

Erfarne og kompetente forsvarsadvokater i Aarhus
Vi er erfarne forsvarsadvokater med speciale i alle typer af straffesager, herunder i voldssager, drab og drabsforsøg, bedrageri og databedrageri, røveri og menneskehandel.

Vi er højspecialiseret i strafferet og bland vores forsvarsadvokater er der en ekstern lektor i strafferet, en tidligere anklager og vicepolitimester. Vi har således både massiv praktisk og teoretisk erfaring og har et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder.

Uanset hvilken forbrydelsen du er blevet sigtet eller tiltalt for, kan vi hjælpe dig, idet vi har erfaring af elle typer af straffesager. Det gælder uanset om det er en mindre sag eller et større sagskompleks.

Vigtigt med kvalificeret advokatbistand
Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for et kriminelt forhold, kan det kort sagt vende op og ned på hele din tilværelse og være af stor konsekvens for dig og din familie. Derfor er det fuldstændig afgørende, at du får rådgivning af en kompetent og skarp forsvarsadvokat.

I straffesager er det Staten der er modparten. Staten har stærke juridiske ressourcer til rådighed. Det er heldigvis en situation, som de færreste befinder sig i, men de, der står over for en straffesag, har ofte brug for al den hjælp, de kan få. Du bør med omhu vælge en erfaren forsvarsadvokat, som kan ved din side under hele forløbet.

Hvorfor bruge en forsvarsadvokat
Forsvarsadvokater er specialister i strafferet og den specielle procedure som straffesager behandles efter.

Forsvarsadvokaten er din garant som sigtet for et godt forsvar. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt, og skal kun tjene dine interesser. Din forsvarsadvokat mål er, at du skal have den bedst mulige hjælp og støtte, mens politiet efterforsker din sag og under retssagen. Herunder sørger din forsvarsadvokaten for, at politiets efterforskningsskridt holder sig inden for reglerne og at politiet også husker at efterforske de sider af sagen, der taler til fordel for dig.

En forsvarsadvokat er en rigtig god støtte i en rigtig dårlig situation.

Vi tilbyder Aarhus’ stærkest forsvar
Når vi optræder som din forsvarsadvokat, sikrer vi, at alt der taler til din fordel bliver fremført i sagen. Vi er med dig hele vejen, og hjælper med at vurdere, hvordan du skal forholde dig til en sigtelse eller tiltale. Vi giver dig professionel rådgivning og deltager ved politiets afhøringer og sikrer at den foregår på en korrekt måde. Vi kan bede politiet om at få foretaget et efterforskningsskridt, som kan tjene til din frifindelse og vi sikrer at politiet overholder reglerne så du får en fair behandling. Under retssagen vil vi have mulighed for at afhøre dig, således at du kan være sikker på, at du får fortalt sagen set fra dit synspunkt, ligesom vi får mulighed for at afhøre vidner, således at de stilles kritiske spørgsmål.

Vi sørger for at fremhæve alt det, der taler til din fordel, og sikrer, at reglerne for din retssikkerhed overholdes i forbindelse med sagens gang. Hvis sagen ikke går din vej, giver vi vores vurdering af, om du skal anke dommen.

Hvad koster en forsvarsadvokat
Når du får en beskikket forsvarsadvokat, betyder det, at forsvarsadvokatens salær, betales af statskassen. Det gælder også hvis du vælger din egen forsvarsadvokat.

Hvis du bliver dømt, skal du dog selv betale honoraret til din beskikkede forsvarsadvokat som en del af sagens omkostninger. Det er retten der fastsætter salærets størrelse efter faste takster, uafhængig af hvilken forsvarsadvokat du har valgt. Bliver du frikendt, betaler staten forsvarsadvokatens salær.

Hvorfor vælge en forsvarsadvokat fra Aarhus
Vi er din lokale forsvarsadvokat, der har mødt i et utal af sager ved Retten i Aarhus og deltaget i afhøringer hos Østjyllandspoliti på Politigården i Aarhus. Efter mange år som forsvarsadvokat i Aarhus kender vi lokalområderne og ved, hvad der rør sig i byen.

Endvidere er det rart at have en forsvarsadvokat i Aarhus, som du nemt og hurtigt kan mødes med. Ved at vælge en lokal forsvarsadvokat, sparer du en masse tid, hvis der skal holdes møder med forsvarsadvokaten.

Har du brug for en forsvarsadvokat fra Aarhus skal du være velkommen til at kontakte os på 70707112 eller info@nikolajsen.nu

KONTAKT

Vi er forsvarsadvokater med kontor i Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde,
men kan hjælpe dig overalt i landet, uanset hvor du bor.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 70 70 71 12 for en uforpligtende snak,
så giver vi en vurdering af sagen og af dine muligheder.
Du skal også være velkommen til at skrive til mail info@nikolajsen.nu.

Med os ved din side, er du sikker på et stærkt forsvar fra en specialist i strafferet.