Har du brug for en forsvarsadvokat i Odense

Forsvarsadvokat Odense

Vi er et landsdækkende advokatfirma med speciale i straffesager. Vi har kontor i Odense, Aarhus, Aalborg, og Roskilde, men fører sager over hele landet. Vi kommer gerne til dig, hvis du er forhindret i at komme til os.

Vores kontor i Odense er placeret Rugvang 40, 5210 Odense NV.

Frit forsvarsvalg
Du har altid ret til en fagligt dygtig forsvarsadvokat, hvis du er mistænkt og skal til afhøring hos politiet, er blevet sigtet, tiltalt, anholdt eller er varetægtsfængslet. Du har ret til selv at vælge, hvilken forsvarsadvokat du ønsker, skal hjælpe dig. Du er derfor ikke forpligtet til at bruge den forsvarsadvokat, du har fået tildelt af retten. Du har med andre ord frit valg af forsvarsadvokat.

Erfarne og kvalificeret forsvarsadvokater i Odense
Vi er et kontor bestående af yderst kvalificerede forsvarsadvokater med speciale i alle typer af straffesager, herunder voldssager, dokumentfalsk, narkosager, røveri og overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen.

Vi er højspecialiseret i straffesager og bland vores forsvarsadvokater er en ekstern lektor i strafferet, og en tidligere anklager og vicepolitimester. Vi har derfor både omfattende praktisk og teoretisk viden om strafferet, og vi har et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder.

Uanset hvilken forbrydelse, du er blevet sigtet eller tiltalt for, kan vi hjælpe dig, da vi har erfaring indenfor alle typer af straffesager. Det gælder uanset, om det er et større sagskompleks eller en mindre sag.

Vigtigt med en kompetent forsvarsadvokat
Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for et kriminelt forhold, kan det vende op og ned på din tilværelse og have stor negativ effekt for dig og din familie. Derfor er det fuldstændig afgørende, at du får rådgivning af en kompetent og dygtig forsvarsadvokat.

I straffesager er det Staten, der er modparten. Staten har masser af juridiske ressourcer til rådighed. Derfor har du brug for al den hjælp, du kan få. Det er derfor vigtigt, at du har en dygtig forsvarsadvokat, der står ved din side under hele forløbet.

Hvorfor bruge en forsvarsadvokat
Vores forsvarsadvokater er specialister i straffesager og den specielle procedure, som straffesager behandles efter.

Forsvarsadvokaten er din sikkerhed som tiltalt for et godt forsvar. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt, og skal kun tjene dine interesser. Din forsvarsadvokats mål er, at du skal have den bedst tænkelige hjælp og støtte, mens politiet efterforsker din sag og under retssagen. Din forsvarsadvokat sørger for, at politiets efterforskningsskridt holder sig inden for reglerne og at politiet også husker at efterforske de sider af sagen, der er til din fordel.

En forsvarsadvokat er en god støtte i en dårlig situation.

Vi tilbyder Odenses stærkest forsvar
Når vi er din forsvarsadvokat, sikrer vi, at alt der taler til din fordel bliver en del af sagen. Vi er med dig hele vejen, og hjælper med at anslå, hvordan du skal forholde dig til sigtelsen eller tiltalen. Vi giver dig faglig rådgivning og er med dig ved politiets afhøringer og sikrer at den foregår på en rigtig måde. Vi kan bede politiet om at få foretaget et efterforskningsskridt, som tjener til din frifindelse og vi sikrer at politiet overholder reglerne, så du får en retfærdig behandling. Under retssagen vil vi have mulighed for at afhøre dig, således at du kan være sikker på, at du får fremført sagen fra dit synspunkt. Endvidere får vi mulighed for at afhøre vidner, således at de stilles kritiske spørgsmål.

Vi sørger for at påpege alt det, der taler til din fordel, samt sikre, at reglerne for din retssikkerhed overholdes i forbindelse med sagens gang. Går sagen ikke din vej, vejleder vi dig om, hvorvidt du skal anke dommen eller det vil være bedst at modtage den.
Med os på din side er du sikret det bedste forsvar.

Hvad er prisen på en forsvarsadvokat
Får du beskikket en forsvarsadvokat, betyder det, at forsvarsadvokatens salær, betales af statskassen. Det gælder også hvis du selv vælger din forsvarsadvokat.

Bliver du dømt, skal du selv betale salæret til din forsvarsadvokat. Det er retten, der fastsætter salærets størrelse efter særlige faste takster, uafhængig af hvilken forsvarsadvokat der er valgt. Bliver du frikendt, betaler staten hele forsvarsadvokatens salær.

Hvorfor vælge en forsvarsadvokat fra Odense
Vi er lokale forsvarsadvokat, der har mødt i utallige af straffesager ved Retten i Odense og deltaget i afhøringer hos Fyn Politi. Efter mange år som forsvarsadvokat i Odense kender vi lokalområderne, og ved, hvad der sker i byen.

Endvidere er det rart at have en forsvarsadvokat i Odense, som du nemt og hurtigt kan mødes med.
Ved at vælge en lokal forsvarsadvokat, sparer du en masse tid, hvis der skal holdes møder med forsvarsadvokaten.

Har du brug for en forsvarsadvokat der er specialist i strafferet fra Odense, skal du ikke tøve med at ringe til os på 70707112 eller skrive en mail på info@nikolajsen.nu

KONTAKT

Vi er forsvarsadvokater med kontor i Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde,
men kan hjælpe dig overalt i landet, uanset hvor du bor.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf: +45 70 70 71 12 for en uforpligtende snak,
så giver vi en vurdering af sagen og af dine muligheder.
Du skal også være velkommen til at skrive til mail info@nikolajsen.nu.

Med os ved din side, er du sikker på et stærkt forsvar fra en specialist i strafferet.